Välkommen dietiststudenten Hanna

November 1, 2022
Välkommen dietiststudenten Hanna

Varmt välkommen Hanna Bergström till Eatit! Hanna studerar till legitimerad dietist på Uppsala Universitet och ska göra ett internship hos Eatit under hösten. Varför beslutade du som dietiststudent att gå med i Eatit under dina studier? När jag hittade Eatit blev jag genast intresserad och tyckte att det lät som ett otroligt spännande företag! Jag ser mitt internship som en möjlighet att knyta kontakter och att få en större inblick i mitt framtida yrke. Dessutom får jag möjlighet att använda min tid till något meningsfullt och bidra på ett litet hörn till utvecklingen av Eatit och därmed även en bättre vård för patienter med obesitas. Jag ser framemot att få vara delaktig i Eatits resa! Varför är vård av patienter med obesitas intressant för dig? Obesitas är en sjukdom som har stor inverkan på livskvalitén för många drabbade individer samtidigt som denna patientgrupp ofta utsätts för stigma. Dessutom kan det vara svårt att få den vård man som patient behöver och har rätt till från sjukvården. Eatit är en möjlighet att minska sigmat och öka medvetenheten om sjukdomen obesitas, samtidigt som de drabbade får den hjälp de har rätt till och därmed bidra till en mer jämlik vård.

Kom igång med matrecept

Ta del av uppdateringar från Eatit och få matrecept anpassade till viktminskning, direkt i mailen

Din epostadress är mottagen och du kan börja få mail från Eatit.
Oops! Det verkar inträffa något fel. Prova maila support@eatitcare.com