• Eatit

Vad ska du tänka på efter en viktoperation?

Om du har genomgått bariatrisk kirurgi, även kallat överviktskirurgi eller fetmakirurgi, och funderar på hur du ska tänka kring kosten nu så vill vi rekommendera ett material som Dietisternas Riskförbund har tagit fram.


Materialet går igenom vanliga frågor man kan ha så som:

- Hur ska jag äta efter en viktoperation?

- Hur ska jag drick efter en viktoperation?

- När och hur ofta ska jag äta?

- Hur mycket ska jag äta?

- Hur mycket kommer jag väga efter en viktoperation?

- Vilka biverkningar finns det efter en viktoperation?


Du hittar broschyren här.


Vill du ha svar på fler frågor kan du läsa mer om Eatits behandling efter viktoperation här.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hypotyreos och vikt

Sköldkörtelns hormoner påverkar många av kroppens funktioner och styr ämnesomsättningen. Vid hypotyreos bildas för lite hormoner. Det kan ge många olika symtom, till exempel att du blir trött och frus