Stefan har inte längre förhöjt blodsocker

November 1, 2022
Stefan har inte längre förhöjt blodsocker

"Det bästa med viktbehandlingen hos dietist i Eatit är enkelheten, mycket bra med digitala möten i en upptagen värld. Jag hade haft svårt att få till samma kontinuitet med personliga möten på plats. Nu är det digitalt och jag kan få in det i min trånga kalender. Jag gillar också att det är uppföljning så man inte bara släpps utan vidare stöd. Jag har gått ner 10% i vikt och är inte längre diabetiker typ 2 efter att ha legat på gränsen länge och ramlade över den för ett halvår sedan. Nu är jag klart under men ser mig fortfarande som en person i riskzonen som kommer behöva vara noga med min hälsa livet ut. " Photo av Artem Podrez från Pexels

Kom igång med matrecept

Ta del av uppdateringar från Eatit och få matrecept anpassade till viktminskning, direkt i mailen

Din epostadress är mottagen och du kan börja få mail från Eatit.
Oops! Det verkar inträffa något fel. Prova maila support@eatitcare.com