Eatit recension: Nina har slutat hoppa över måltider

November 1, 2022
Eatit recension: Nina har slutat hoppa över måltider

Jag tycker att jag fått många bra verktyg att jobba med av min dietist. Jag får bra råd och peppning vilket medför att jag orkar hålla i rutinerna. En viktig sak jag tagit med mig är måltidsordningen - att inte hoppa över måltider. Både frukost och lunch är viktigt för mig även om jag inte alltid känner mig särskilt hungrig, det stoppar suget på kvällen. Stort plus är att tjänsten är digital, det passar alla åldrar och är ett bekvämt format! För mig är det perfekt, man slipper åka någonstans särskilt nu i pandemi tider!

Kom igång med matrecept

Ta del av uppdateringar från Eatit och få matrecept anpassade till viktminskning, direkt i mailen

Din epostadress är mottagen och du kan börja få mail från Eatit.
Oops! Det verkar inträffa något fel. Prova maila support@eatitcare.com