Eatit recension: Jenny fick råd om små förändringar hon behövde göra och har nu gått ner 23 kg

November 1, 2022
Eatit recension: Jenny fick råd om små förändringar hon behövde göra och har nu gått ner 23 kg

Jag är jättenöjd med min dietist och med Eatit. Det är så smidigt att det är på distans och att det går så fort att få en tid. Jag sökte mig till Eatit då det var lång väntetid till att få träffa dietist på min vårdcentral. När vårdcentralen väl hörde av sig hade jag redan gått ner 10 kg i vikt med hjälp av min dietist på Eatit och behövde inte längre någon tid där. Jag hade redan kunskaper sedan tidigare om vad som är hälsosam mat men behövde få råd av en dietist för att se resultat på vikten. Det var små förändringar jag behövde göra, så som att minska på ost och nötter. Nu har jag gått ner 23 kg i vikt och fokuserar på att bibehålla mina hälsosamma vanor. Om jag behöver mer stöd så vet jag att jag kan höra av mig till min dietist igen vilket känns bra. Jag rekommenderar Eatit till min familj, vänner och kollegor och några går nu Eatits program.

Kom igång med matrecept

Ta del av uppdateringar från Eatit och få matrecept anpassade till viktminskning, direkt i mailen

Din epostadress är mottagen och du kan börja få mail från Eatit.
Oops! Det verkar inträffa något fel. Prova maila support@eatitcare.com