Eatit recension: Saras förhoppningar var att hitta ett hållbart sätt för viktnedgång

November 1, 2022
Eatit recension: Saras förhoppningar var att hitta ett hållbart sätt för viktnedgång

Mina förhoppningar när jag började min behandling med Eatit var att hitta ett hållbart sätt för att gå ned i vikt. Det bästa med Eatit var hur enkelt det var, allt fanns lättillgängligt i mobilen och jag fick enkla tips som var lätta att följa. Efter min behandling har jag fortsatt använda mig av tänket jag fick lära mig genom Eatit, om portionsstorlekar och fördelningen av protein, kolhydrater, fett och grönsaker och det funkar bra för mig i min vardag.

Kom igång med matrecept

Ta del av uppdateringar från Eatit och få matrecept anpassade till viktminskning, direkt i mailen

Din epostadress är mottagen och du kan börja få mail från Eatit.
Oops! Det verkar inträffa något fel. Prova maila support@eatitcare.com