• Eatit

Olof trodde han åt nyttigt

Uppdaterad: 18 mar 2020Jag trodde jag åt nyttigt, äter ju som de flesta andra, men blev förvånad när fick reda på att jag hade förhöjda glukosvärden av min läkare. Efter att jag har börjat jobba med min dietist har jag fått hjälp att hitta de dolda sockerkällorna i mitt liv och jag har börjat testa nya recept. Min mardröm är att få diabetes. Jag har börjat äta rotgrönsaker, något jag tidigare aldrig testat – och det visade sig att man kan laga dem riktigt gott. Sedan jag la om min kost så har mina blodvärden förändrats.


– Olof, 28 år Har nu normalt glukosvärde

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Varför viktnedgång och inte bara träning är viktigt

Ny evidens publicerad av europeiska hjärtläkarföreningen talar för att behandling av övervikt och fetma är oerhört viktigt, eftersom fysisk aktivitet inte kan kompensera för den riskökning obesitas me