• Eatit

Emma var trött på dieter och kostmyter

Uppdaterad: feb 17

En användarberättelse från Eatit.


"Jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt, vilket gjort att jag alltid varit medveten om vad jag ätit och sett till att röra på mig. Men även om det känts som att jag "gjort allt rätt" så har jag ändå gått upp. Efter två graviditeter och ett hektiskt småbarnsliv så hade kilona satt sig både på kroppen och självförtroendet. Jag var trött på dieter som inte fungerade i längden, trött på alla myter om mat. Nu ville jag gå ner i vikt en gång för alla och jag ville göra det med råd som bygger på vetenskap.


Med hjälp av min dietist kunder jag hitta det som fungerade för just mig. I början gick det långsamt men ju mer vi lärde känna varandra så att hon förstod min situation så kunde vi tillsammans hitta det som fungerade för mig. Inför sociala event så som släktkalas och jobbevent såg jag till att boka in ett möte för att få extra stöd"

Emma, 45 år - 25 kg

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Varför viktnedgång och inte bara träning är viktigt

Ny evidens publicerad av europeiska hjärtläkarföreningen talar för att behandling av övervikt och fetma är oerhört viktigt, eftersom fysisk aktivitet inte kan kompensera för den riskökning obesitas me