• Eatit

Emma var trött på dieter och kostmyter

Uppdaterad: mar 18

En användarberättelse från Eatit.


"Jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt, vilket gjort att jag alltid varit medveten om vad jag ätit och sett tilla tt röra på mig. Men även om det känts som att jag "gjort allt rätt" så har jag ändå gått upp. Efter två graviditeter och ett hektiskt småbarnsliv så hade kilona satt sig både på kroppen och självförtroendet. Jag var trött på dieter som inte fungerade i längden, trött på alla myter om mat. Nu ville jag gå ner i vikt en gång för alla och jag ville göra det med råd som bygger på vetenskap.


Med hjälp av min dietist kunder jag hitta det som fungerade för just mig. I början gick det långsamt men ju mer vi lärde känna varandra så att hon förstod min situation så kunde vi tillsammans hitta det som fungerade för mig. Inför sociala event så som släktkalas och jobbevent såg jag till att boka in ett möte för att få extra stöd"

Emma, 45 år - 25 kg

Prova Eatit idag

Vi hjälper dig testa om Eatit är något för dig. Skriv in din mailadress och klicka kom igång.

✓ 200kr/besök

✓ Boka direkt

✓ Legitimerade dietister

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

LEGAL

HJÄLP

©2020 Eatit AB (Org.nr: 559077-4336)